29.10.09

Rumb Avilés / Rumbo Avilés

A poc a poc anem avançant. No pretenem fer grans gambades (els peus dels peixos i els conills són petits) però sí caminar cap a nous espais bonics i càlids. Fa molt poc hem entrat a Abracadabra, una llibreria infantil i juvenil d'Avilés capitanejada per l’Ana i l’Ana, apassionades de les lletres i de la literatura infantil. En els seus prestatges reuneixen aquells llibres que consideren imprescindibles perquè els seus fills i filles creixin envoltats d'imaginació, tolerància, respecte, solidaritat... i tots els valors que poden fer que el món sigui millor.
Abracadabra és al centre d'Avilés, en un espai ple de màgia i de llum. Podeu visitar
la seva web i també el seu blog. Són un encant.

Pasito a pasito vamos avanzando. No pretendemos hacer grandes zancadas (los pies de los peces y los conejos son pequeños) pero sí caminar hacia nuevos espacios bonitos y cálidos. Hace muy poco hemos entrado en Abracadabra, una librería infantil y juvenil de Avilés capitaneada por Ana y Ana, apasionadas de las letras y de la literatura infantil. En sus estantes reúnen aquellos libros que consideran imprescindibles para que sus hijos e hijas crezcan rodeados de imaginación, tolerancia, respeto, solidaridad... y todos los valores que pueden hacer que el mundo sea mejor.
Abracadabra está en el centro de Avilés, en un espacio lleno de magia y de luz. Podéis visitar su web y también su blog. Son un encanto.