15.10.09

Nano

Teniu plans per aquest cap de setmana? Doncs us recomanem canviar-los. El super pla per aquest dissabte i diumenge es diu NANO i passa al Centre de Cultura Contemporània de BCN.
NANO és la programació familiar del CCCB destinada als nens i a les seves famílies que s’estrena aquest cap de setmana. NANO apropa temes decisius del món actual als nens i nenes d’avui mitjançant tallers, jocs, projeccions, teatre, concerts…
Al món NANO, el què és petit es fa gran i el què és gran també és petit.
Hi trobareu bicicletes, tàndems i tricicles, un jardí d’instruments estranys, un hort d’enciams, un videozoo d’animals, una màquina de fer pel·lícules, concerts de sons sorprenents, un laboratori d’històries on Vabau també hi serà present i moltes més coses que podeu descobrir vosaltres mateixos al blog de NANO.
Hi anireu? Nosaltres sí!

Tenéis planes para este fin de semana? Pues os recomendamos cambiarlos. El super plan para este sábado y domingo se llama NANO y está en el Centre de Cultura Contemporània BCN.
NANO es la programación familiar del CCCB destinada a los niños y a sus familias que se estrena este fin de semana. NANO acerca temas decisivos del mundo actual a los niños y niñas de hoy mediante talleres, juegos, proyecciones, teatro, conciertos ...
En el mundo NANO, lo que es pequeño se hace grande y lo que es grande también es pequeño.
Encontraréis bicicletas, tándems y triciclos, un jardín de instrumentos extraños, un huerto de lechugas, un videozoo de animales, una máquina de hacer películas, conciertos de sonidos sorprendentes, un laboratorio de historias donde Vabau también estará presente y muchas más cosas que podéis descubrir vosotros mismos en el blog de NANO.
¿Iréis? Nosotros sí!

1 comentari:

Stel.la ha dit...

súper interessant...m´hi passaré